Het is tijd dat jouw merk of
onderneming wordt opgemerkt!

Sta je op het punt om een nieuw boek, dienst of product op de markt te brengen? Of ben je opzoek naar een branding/logo voor jouw onderneming? Ik help met mijn illustraties (en ontwerp) om jouw boodschap echt over te brengen!

Met de kennis die ik heb op gedaan als (afgestudeerd) grafisch vormgever weet ik hoe ik met kleur, compositie, typografie en natuurlijk beeld kan omgaan. Ik ben daarom meer dan alleen een illustrator. Ik ben een illustrerende ontwerper! Ik richt mijzelf op illustratie om jouw boodschap over te brengen, maar ondersteun ik ook bij het visualiseren van alle denkbare grafische uitingen.

Visualiseren van jouw boodschap!

Dat is waar Atelier el Mar om draait, het visualiseren van jouw boodschap! De boodschap die je wilt overbrengen als bedrijf of als merk wordt beter onthouden als deze gevisualiseerd wordt doormiddel van illustratie (en ontwerp). Dat komt omdat 90% van de informatie die wij lezen of horen visueel naar onze hersenen worden gestuurd. Wanneer wij bijvoorbeeld iets horen, weten wij hier vaak nog maar 10% van. Maar als er bij deze informatie een beeld wordt toegevoegd zal dit drie dagen later ongeveer 65% zijn dit is precies waar ik, Marijke, mij in specialiseer!

Meer dan een mooi plaatje

De illustraties (en ontwerpen) die ik maak zijn meer dan alleen een mooi plaatje en dat is wat je wilt! Deze blijven hangen, vertellen jouw boodschap en zijn onderscheidend van de rest! Daarnaast denk ik graag mee over alle uitingen die je nodig hebt, van drukwerk tot digitale applicaties. Ik verzorg het complete plaatje

Wat kan ik voor jou betekenen?

Logo en branding

Yesss, super tof, je staat klaar om met jouw bedrijf, merk of product next leven te gaan en daar ga ik jou bij helpen!

Ik ga samen met jouw aan de slag om jouw boodschap in een visueel jasje te stoppen. Samen kijken we naar wat je wilt uitstralen, welke doelgroep je wilt aanspreken en hoe we jouw verhaal het beste kunnen visualiseren. Zo krijg jij een persoonlijk, consistent en compleet logo en/of huisstijl in handen.

en meerrrr…..

Naast het ontwerpen van een branding/logo, ondersteun ik je ook bij alle grafisch uitingen die jouw bedrijf, merk of product nodig heeft: van productverpakkingen tot aan de vormgeving voor een nieuw boek en van menukaarten tot aan het ontwerp voor jouw nieuwe website.

Samen met unieke illustratie verzorg ik het complete plaatje, zodat jouw bedrijf/merk wordt opgemerkt en onthouden door jouw (potentiële) klanten.

Illustratie voor jouw bedrijf of merk

Sta je op het punt om een nieuw boek, artikel, dienst of andere producten op de markt te brengen, maar moet dit nog wel in een nieuw jasje worden gestoken? Ik kan jouw verhaal versterken met illustraties, waardoor de boodschap die jij wilt vertellen nog beter blijft hangen.

Ik kan je helpen om de beelden die jij in je hoofd hebt om te zetten tot illustratie of (kleinschalige) animatie. Dit maakt jouw product/dienst aantrekkelijk en hiermee verstrek je ook je eigen merkidentiteit. Of het nu gaat om illustraties voor je website, social media of fysieke (lifestyle) producten, mijn illustraties zijn veelzijdig toepasbaar en gaan jouw verhaal vertellen

Nieuwsgierig naar illustratie en ander werk?

 

Be remembered - Basis Branding Pakket

Aan te vullen door alle denkbare items/illustraties die jouw merk of onderneming nodig heeft!

Basis branding pakket start vanaf  € 749 excl btw 

Behoefte aan alleen een logo, andere grafische items of illustraties? Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Be remembered
Basis Branding Pakket

Aan te vullen door alle denkbare items/illustraties die jouw merk of onderneming nodig heeft!

Basis branding pakket start vanaf … excl btw 

Behoefte aan alleen een logo, andere grafische items of illustraties? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Werkwijze

Samenwerken met mij? Dan ga ik graag met jou om tafel om jou (en jouw bedrijf/merk) beter te leren kennen. Wat is je missie en visie, wat wil je uitstralen, wat is je strategie en doelgroep? Etc. Dit doe ik, zodat ik een compleet beeld kan krijgen van jouw bedrijf/merk en we hierdoor tot het beste resultaat kunnen komen.

01

Aan de hand van ons kennismakingsgesprek start ik de conceptfase op. Met alle ingrediënten van jouw bedrijf/merk kom ik tot verschillende concepten. Hier krijg je een idee van de sfeer, kleur en uitstraling. Samen kiezen wij een concept die het beste bij jouw bedrijf of merk past.

02

Vervolgens begin ik met de ontwerpfase, ook hierin neem ik jou mee in het gehele proces. Ik stuur je illustraties/ontwerpen door en leg je uit waarom ik verschillende keuzes heb gemaakt. Aan de hand van jouw feedback maak ik de illustraties/ontwerpen compleet.

03 

Wanneer de illustraites/ontwerpen helemaal aan jouw eisen voldoen, krijg je de illustraties/ontwerpen gebruiksklaar aangeleverd. Daar krijg je ook een brandingsheet bij. Hierin staat jouw onderneming van top tot teen in beschreven.

04

Wat anderen zeggen

Wat leveren deze
investeringen mij eigenlijk op?

Wat ik voor anderen heb mogen doen!

Dus wat zeg jij? Is het tijd om samen aan de slag te gaan aan jouw onderneming of merk?

Vraag jouw offerte aan