Liever een workshop
op locatie?

Workshop op locatie!

Naast mijn verschillende online schildercursussen, geef ik ook workshops op locatie.

De workshop die op locatie wordt gegeven is de workshop: ‘de basis van aquarel in combinatie met koffie’. We dompelen met een groep in de wereld van aquarel in combinatie met koffie. Deze cursus is bedoeld voor de beginnende schilder en hij wordt in een groep gegeven.

Hoe ziet een workshop op locatie eruit?

We starten de workshop met de benodigdheden. Wat heb je nodig? Waarvoor gebruik je het? Hoe werkt het precies en wat zijn de
do’s en don’ts?

Daarna gaan we een aantal basistechnieken van aquarel langs waar een aantal oefeningen aan verbonden zijn.

We gaan ook aan de slag met het mengen van aquarelverf, zodra je dit onder de knie hebt kunnen we van start met het verven met koffie. Al je opgedane kennis kun je uiteindelijk toepassen in het eind masterpiece. Je eindigt dan met een super tof eindresultaat!

Contact formulier

  Overige informatie

  De duur van deze workshop is 2 – 2,5 uur.

  De kosten bedragen €49.- per persoon.

  Aan een workshop moeten minimaal 4 personen deelnemen en maximaal 8 personen. In overleg kunnen wij uitzonderingen maken.

  Materialen worden door mij verzorgd.
  Gebruik van eigen materiaal mag natuurlijk ook.

  De bezine is niet inbegrepen.

  De workshop kan alleen worden gegeven in Nederland.

  De workshop wordt op een plek naar keuze geven. Wil je toch liever op een externe locatie? Ik denk met je mee!
  De kosten van de externe locatie zijn voor jou.

  Er is geen schilderervaring nodig.

  In de cursus wordt je persoonlijk begeleid en is er ruimte voor vragen.

  Aan het einde van de workshop wordt je toegelaten tot een prive instagram account. (hieronder meer informatie daarover) en krijg je een eigen certificaat!

  Hoe zit het na de cursus? (Instagram Community)

  Als je de cursus heb afgerond (op locatie of een online cursus) blijf ik je na de cursus ondersteunen en laat ik je niet zomaar in het diepe vallen. Je krijgt toegang tot een exclusief Instagram account waar alleen jij na aanschaf van een cursus op locatie of online toegang tot hebt. (degrafischebarista_cursussen)

  Op dit Instagram account ga ik 1x per maand live en heb je de mogelijkheid om mij live vragen te stellen over eigen schilderprojecten. Ik beantwoord deze ter plekke en schilder als het nodig is met je mee. Daarnaast post ik wekelijks exclusieve content om jou nog meer op weg te helpen.

  Na de cursus heb je dus ook de mogelijkheid om mij op dit Instagram account privé berichtjes te sturen met vragen over je eigen schilderproject, want ik help je graag op weg!

  Reviews van verschillende cursisten

  Review van Kim

  Wat een ontzettend leuke workshop was het. Het was zo leuk om te zien hoe Marijke met volle passie en enthousiasme alles uitlegde. Dit zorgde voor groot enthousiasme bij mij, ze gaf deze energie echt over. Wanneer je iets niet helemaal snapte of je had vragen hielp Marijke je goed en ook dit met volle enthousiasme. Zeker een aanrader!

  Review van Marissa

  Op het moment dat ik aan deze cursus begon vond ik het spannend wat er aan mij geleerd zou worden. Gelukkig kon Marijke het goed uitleggen en nam zij de juiste tempo, waardoor ik als beginnend schilder het goed mee kon vol-gen en zelfvertrouwen kreeg in wat ik aan het maken was. Kortom, een hele leerzame en leuke workshop voor de beginner!

  Review van Fleur

  Ik heb een erg leuke en gezellige workshop gehad. Een workshop waar ik lekker mijn creativiteit los kon laten gaan. Het is een workshop die geschikt is voor iedereen, want je start bij de basis! Zelf wil ik nog een cursus bij Marijke volgen om nog meer over aquarel te leren.

  Review van Emma

  Toen ik begon aan de workshop kon ik nog helemaal niks, ik kan zelf ook niet eens tekenen. Dankzij Marijke ging ik naar huis met iets moois, wat ik kon laten zien en wat er ook nog erg leuk uitzag! Ik heb er van genoten, wat was dit leuk!