Jouw mooiste herinnering
vereeuwigd op papier

Een eigen kunstwerkje waar jij (of iemand anders) de hoofdrol in speelt. Jouw mooiste herinnering of moment in een persoonlijke op maat gemaakte illustratie.

Of het nu een illustratie is van jouw gezin op vakantie, een portret is van jezelf of van jou met je trouwe viervoeter in het bos. Ik vereeuwig jouw mooiste herinnering op papier.

Met de kennis die ik heb opgedaan als (afgestudeerd) grafisch vormgever weet ik hoe ik met illustratie jouw verhaal tastbaar kan maken, van een goede schets tot jouw illustratie op maat!

 

Mooiste herinnering op maat

Maar wat zijn de kosten?

Om een prijsindicatie te geven voor jouw illustratie op maat is het voor mij nodig om te weten wat jouw wensen zijn, hoeveel personen (of huisdieren) op de illustratie komen te staan en is er bijvoorbeeld een omgeving waar ik op moet letten? Daarom werk ik niet met vaste prijzen.

Om een prijsindicatie te geven voor jouw portret op maat kan je bij mij een offerte aanvragen. Graag hoor ik van je:
– Hoeveel personen (of huisdieren) op de illustratie komen te staan.
– Of er een omgeving is waar ik op moet letten. (Dit kan en mag van alles zijn)
– En of je de print digitaal wil ontvangen of wil laten printen
Deze kosten staan wel vast. Zie hieronder.

Digitaal: € 0.-
Op hoog kwaliteit 350 grams papier bedrukken: € 18,95

Op zoek naar een kaartje op maat?
Ik illustreer en ontwerp ook kaartjes op maat. Van geboortekaartjes tot aan een hele trouw stationery. Bijna alles is mogelijk! 🙂 Neem contact met mij op voor meer informatie.

(Let op! Deze illustraties zijn alleen te gebruiken voor privedoeleinden.)

 

Mooiste herinnering op maat

Wat houdt een illustratie op maat precies in en wat zijn de kosten?

Om een prijsindicatie te geven voor jouw illustratie op maat is het voor mij nodig om te weten wat jouw wensen zijn, hoeveel personen (of huisdieren) op de illustratie komen te staan en is er bijvoorbeeld een omgeving waar ik op moet letten? Daarom werk ik met vanaf prijzen.

Portret op maat zonder omgeving vanaf € 39,95 incl btw
Portret op maat met omgeving vanaf € 69,95 incl btw

– Deze vanaf prijs is gebasseerd op 1 persoon.
– Omgeving is alles wat er naast een karakter of (huis)dier wordt
geillustreerd. (De vloer/grond wordt niet meegerekend met omgeving)

Digitaal: € 0.-
Op hoog kwaliteit 350 grams papier bedrukken: € 18,95

Op zoek naar een kaartje op maat?
Ik illustreer en ontwerp ook kaartjes op maat. Van geboortekaartjes tot aan een hele trouw stationery. Bijna alles is mogelijk! 🙂 Neem contact met mij op voor meer informatie.

(Let op! Deze illustraties zijn alleen te gebruiken voor privedoeleinden.)

Hoe gaan we te werk?

Mocht je geïnteresseerd zijn dan is de eerste stap contact met mij opnemen, ik ben heel benieuwd naar jouw wensen en ideeën en vanuit daar kan ik een zo’n goed mogelijke offerte opmaken. Ik denk met jou mee en beantwoord graag je overige vragen. Na akkoord op de offerte starten we met een vragenlijst. Dit doe ik om een zo’n goed mogelijk beeld te schetsen, zodat we straks een persoonlijk en passend ontwerp kunnen maken.

01

We starten met de schetsfase hier denk ik na over typografie, beeld maar ook al kleur. Ik neem je mee in het hele proces en aan het einde van de schetsfase zit een feedback ronde. Gezamenlijk kiezen wij de beste schets uit en vertel ik je over mijn ontwerp keuzes, met de feedback die jij mij geeft start ik de ontwerpfase op.

02

Dit is het moment waarop de illustratie tot leven wordt ingeblazen. Daarna kan je opnieuw feedback geven, wanneer deze is verwerkt dan wordt het kaartje voor proefdruk naar de drukker gestuurd. Op die manier kunnen wij controleren of alles tot in de puntjes klopt.

03 

Is de proefdruk akkoord, dan is het tijd voor de officiële druk! De levertijd van de drukker is 1 – 3 werkdagen en de geïllustreerde kaartjes worden gratis naar jullie huis verstuurd. Vooraf bespreken we wanneer uiterlijk de kaartjes binnen moeten zijn.

04

Portret op maat

 

Opzoek naar een uniek geïllustreerd portret op maat? Naast dat ik bijzondere momenten ontwerp, illustreer ik ook portretten.

De kosten voor een portret op maat zijn verschillend, omdat ik vooraf niet weet hoeveel personen/huisdieren erop komen te staan.

Daarom kunt u makkelijk uw portret op maat in de shop bestellen. Hier staat ook meer info over kosten en hoe we precies te werk gaan.

Een portret verwerken in een kaartje op maat? Neem contact met mij op naar de mogelijkheden!

Wat anderen zeggen

Wat ik voor anderen heb mogen doen!

Het is begrijpelijk dat je misschien nog met een vragen zit, neem gerust contact met mij op en ik probeer z.s.m te reageren.

Veelgestelde vragen

Ik illustreer digitaal en dat is voor mij echt een uitkomst, omdat ik foutjes snel kan wissen en feedback makkelijk kan doorvoeren. Daarnaast vind ik het een hele fijne manier van illustreren. Ik maak mijn illustraties in Procreate.
Heel veel! Van jouw herinneringen of momenten maak ik een illustratie en dit mag en kan dus van alles zijn!

Mocht je geïnteresseerd zijn dan is de eerste stap contact met mij opnemen. Ik ben heel benieuwd naar jouw wensen en ideeën en vanuit daar kan ik een prijsindicatie geven. Ik denk met jou mee en beantwoord graag je overige vragen. Na akkoord op de offerte starten we met een vragenlijst, zodat ik jou/jullie wat beter leer kennen en precies weet wat voor illustratie jullie straks willen hebben.

Als voor mij alles helder is start ik de schetsfase op. Hier denk ik al na over kleur en beeld. Ik neem je mee in het hele proces en aan het einde van de schetsfase zit een feedback ronde. Met de feedback die jij mij geeft start ik de ontwerpfase op.

Dit is het moment waarop de illustratie tot leven wordt geblazen. Als de illustratie staat, kan je opnieuw feedback geven. Ben je daarna helemaal blij en geef je akkoord? Dan krijg je de illustratie digitaal van mij binnen. Eventueel wordt de illustratie naar de drukker verzonden en krijg je hem op 350 grams stevig papier.

We gaan samen in gesprek met wat je wensen zijn. Het komt dan vaak voor dat ik
graag een aantal goede foto’s ontvang om bijvoorbeeld personen te illustreren.

Elke illustratie is verschillend daarom werk ik niet met vanaf prijzen. Lees voor meer info over de prijzen in het blok hierboven of bij vragen stuur gerust een mailtje.

Ook voor kaartjes op maat ben ik jouw illustrerende ontwerper!

Met alle liefde maak ik een illustratie die jouw/jullie verhaal verteld en precies past bij jouw/jullie bijzondere moment! Met de kennis die ik heb opgedaan als (afgestudeerd) grafisch vormgever weet ik goed hoe ik illustratie en ontwerp tot een geheel samen kan brengen, van goede schets tot gedrukt kaartje!

Voor een prijsindicatie, de werkwijze (voor een kaartje op maat) en meer informatie kan je mij een mail of appje sturen.

De illustratie krijg je digitaal aangeleverd, zodat je hem thuis zelf kan afdrukken. Naar wens laat ik hem drukken bij een professionele drukker op 350 grams stevig papier.

Ik streef er altijd naar om een illustratie binnen 2-3 weken af te krijgen. Heb je de illustratie toch eerder nodig? Neem dan contact met mij op en ik kijk wat ik voor je kan betekenen.

Het is begrijpelijk dat je misschien nog met een vragen zit, neem gerust contact met mij op en ik probeer z.s.m te reageren.

Vraag jouw offerte aan of stel je vraag