Illustraties die jouw verhaal tot leven brengen

Op zoek naar illustraties voor een magazine, boek of misschien een andere product? Mijn illustraties vertellen jouw verhaal op een eenvoudige manier en maken jouw boodschap direct begrijpelijk voor de lezer.

Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw boodschap/verhaal straks een tastbaar kunstwerkje wordt! Hoe vaak ik namelijk wel niet een product uit het schap pak, alleen omdat het mooi is vormgegeven (en het daarom ook alleen wil kopen)! En dat is wat je wilt toch?! Producten die aanvoelen als een klein kunstwerkje wanneer je ze vasthoudt!

Iets dat direct de aandacht trekt en jouw boodschap in รฉรฉn beeld vertelt en daar help ik jou graag bij!

Foto Marijke - Atelier el Mar
Illustratie - Palet
Illustratie - Pijl

Meer dan alleen een illustratie!

Als illustrator kan ik je helpen met bijvoorbeeld jouw nieuwe (prenten)boek, magazine, website, raamtekening of product!

๐— ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ ๐—ถ๐—ธ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ถ๐—น๐—น๐˜‚๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฝ๐—ฎ๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—ถ๐—น๐—น๐˜‚๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ. Als afgestudeerd grafisch vormgever weet ik precies hoe we jouw illustratie(s) kunnen inzetten, maar kan ik je ook ondersteunen bij de hele vormgeving van bijv jouw nieuwe product of boek.

Dat is fijn toch? ๐—œ๐—ธ ๐—ฏ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—น๐—ฒ๐˜๐—ฒ ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐—ท๐—ฒ, ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐˜๐˜€ ๐˜๐—ผ๐˜ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฒ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐˜‚๐—น๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐˜. ๐—ญ๐—ผ ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ฏ๐—ผ๐—ผ๐—ฑ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฝ ๐—ผ๐—ณ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ต๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐˜๐—ผ๐˜ ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ถ๐—น๐—น๐˜‚๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜€ ๐—ฒ๐—ป creรซren ๐˜„๐—ฒ ๐˜๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—ณ๐—ฒ๐—ฐ๐˜ ๐—ฎ๐—ณ๐—ด๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐˜ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ฑ๐˜‚๐—ฐ๐˜!

Wat ik voor anderen heb mogen doen

Werkwijze voor een illustratie op maat

Icoon 1

Om te beginnen stuur jij mij een e-mail met jouw ideeรซn! Vervolgens maken we kennis en stel ik je vragen om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van jouw idee. Daarna maak ik een offerte en stuur ik die ter goedkeuring naar je door!

Icoon 2

Als de offerte is goedgekeurd, start ik met een onderzoek. Ik ga op zoek naar een concept dat precies bij jouw idee past en jouw doelgroep aanspreekt. Daarnaast kijk ik ook naar de uitstraling, bijvoorbeeld typografie en kleurgebruik. Vervolgens ontwerp ik een concept en bespreken we dit samen. Je mag feedback geven, die ik vervolgens verwerk.

Icoon 3

Als het concept is uitgewerkt, begin ik met de ontwerpfase. Ook hierin neem ik je mee in het gehele proces. Dit is het moment waarop jouw idee echt tot leven komt! Ik stuur je de illustratie door en leg je uit waarom ik verschillende keuzes heb gemaakt. Op basis van jouw feedback maak ik de ontwerpen compleet.

Icoon 4

Wanneer de illustratie helemaal aan jouw eisen voldoet, krijg je de illustratie gebruiksklaar aangeleverd. Zo kan je de illustratie doorvoeren in jouw project of voer ik ze door in het ontwerp die we samen verder uitvoeren. Als ik naast de illustratie ook het ontwerp van jouw idee realiseer, geld er een andere werkwijze.

Wat anderen zeggen

Dussss, wat zeg jij? Is het tijd om
samen jouw onderneming
of merk tot leven te brengen?

Vraag jouw offerte aan!

Foto Tablet Atelier el Mar
Illustratie penseel en bloem