Marijke Atelier el Mar

Het is tijd dat jouw
onderneming wordt opgemerkt!

Sta je op het punt om een product op de markt te brengen, ben je net een onderneming gestart of ben je klaar voor een re-branding? Ik help jou met jouw nieuwe visuele jasje!

Als afgestudeerd grafisch vormgever weet ik precies hoe ik met mijn ontwerpen jouw boodschap tot leven kan brengen. Daarnaast geloof ik heilig dat beelden meer zeggen dan woorden! Beelden spreken direct aan, blijven hangen en vallen op bij jouw doelgroep!

Ik werk niet met strakke en zakelijke stijlen. Mijn ontwerpen hebben een illustratief tintje, waardoor elk ontwerp op zichzelf uniek is en opvalt!

Samen creëren we een ontwerp dat perfect aansluit bij jou en jouw kernwaarden. Ik ken de techniek, jij jouw bedrijf! Zullen we jouw woorden omzetten in een beeld dat meer zegt dan duizend woorden?

Illustratie - Pijl naar linksonder

Zeggen beelden meer?

Iets waar ik vaker over praat omdat ik erin geloof, maar is dat ook echt wel zo? Ja zeker! En dat is ook in de wetenschap terug te vinden. Onderzoek in de psychologie laat zien dat beelden sneller worden verwerkt en beter onthouden dan tekst. Dat komt omdat 90% van de informatie die wij lezen of horen visueel naar onze hersenen wordt gestuurd. Wanneer wij bijvoorbeeld iets horen, weten wij hier vaak nog maar 10% van. Maar als er bij deze informatie een beeld wordt toegevoegd, zal dit drie dagen later ongeveer 65% zijn. Dit is precies waar ik, Marijke, mij in specialiseer!

Wat is een huisstijl?

Een huisstijl is als het ware de complete uitstraling van jouw bedrijf. Bij het ontwikkelen van een huisstijl wordt gekeken naar wat je wilt uitstralen, wat je missie en doelgroep is. Stap voor stap ontwerpen we een huisstijl die precies bij jou en je bedrijf past. Hierbij ontwikkelen we niet alleen een logo, maar ook een sublogo, kleurenpalet en bijpassend lettertype. Als de huisstijl staat, is vanuit daar is alles mogelijk: jouw nieuwe website, drukwerk of beelden voor jouw social media. Een huisstijl is jouw unieke, op maat gemaakte visuele jasje!

Wat ik voor anderen heb mogen doen!

Logo Zeefdrukkerij
Website ontwerp

Wat kan ik voor jou betekenen?

Logo & Huisstijl

Yesss, super tof, je staat klaar om met jouw bedrijf, product of project next leven te gaan en daar ga ik jou bij helpen!

Ik ga samen met jouw aan de slag om jouw boodschap in een visueel jasje te stoppen. Samen kijken we naar wat je wilt uitstralen, welke doelgroep je wilt aanspreken en hoe we jouw verhaal het beste kunnen visualiseren. Zo krijg jij een persoonlijk, consistent en compleet logo en/of huisstijl in handen.

Het complete plaatje

Naast het ontwerpen van jouw huisstijl of logo, ontwerp ik ook alles wat je nodig hebt voor jouw bedrijf of voor jouw merk: van productverpakkingen, beelden voor op social media, promotiemateriaal tot aan visitekaartjes en jouw nieuwe website!

Ik verzorg het complete plaatje in een consistente stijl, zodat
jouw bedrijf/merk wordt opgemerkt en onthouden jouw (potentiële) klanten.

Een vliegende start!

In één dag ontwerpen wij samen jouw visuele jasje! Deze dag staat ook volledig in het teken van jou en jouw bedrijf. We beginnen ‘s ochtends met een zoomsessie om jouw bedrijf te leren kennen (en om natuurlijk kennis te maken). De rest van de dag hebben we verschillende momenten waarbij ik ontwerpen doorstuur en keuzes toelicht. Hierop mag feedback gegeven worden. Samen brengen we jouw bedrijf in één dag tot leven en kan je aan het einde van de dag gelijk van start!

 • Uitgewerkt moodboard
 • Brandingstrategie
 • Primair logo
 • Secundair logo
 • Eigen lettertype
 • Eigen kleurenpalet
 • Favicon (website icon)
 • Klein huisstijl item naar keuze (bv: visitekaartje)

 

Inclusief:
– Huisstijlgids
– Zoomsessies
– Feedback rondes
– Alles aangeleverd voor web- en drukwerk

 

€ 775,-

Next level huisstijl!

Next Level Huisstijl is een uitgebreider pakket dat je gelijk overal kunt inzetten! Alles van pakket: ’Een vliegende start’ zit er natuurlijk in, maar nemen we ook jouw social media mee en maken we daar een plan voor. Daarnaast krijg je gelijnde illustraties die je overal kunt inzetten, zoals op je social media, drukwerk of op jouw website. Deze illustraties vertalen jouw woorden en maken je huisstijl consistent en gelijk herkenbaar!

 • Uitgewerkt moodboard
 • Brandingstrategie
 • Primair logo
 • Secundair logo
 • Eigen lettertype
 • Eigen kleurenpalet
 • 6 kleine gelijnde illustraties
 • Social media plan
 • Favicon (website icon)
 • Klein huisstijl item naar keuze
  (bv: visitekaartje)

Inclusief:
– Huisstijlgids
– Zoomsessies
– Feedback rondes

– Alles aangeleverd voor web- en drukwerk

 

€ 1199,-
Dit pakket is naar wens uit te breiden door
bijvoorbeeld een website of ander drukwerk

Alles wat je nodig hebt!

Ben je niet opzoek naar een heel huisstijl
pakket of wil je jouw huisstijl uitbreiden? Geen probleem, ik verzorg het complete plaatje!

Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

 • Een logo
 • Een website
 • Visitekaartjes
 • Illustraties
 • Social media items
 • Website icons
 • Verpakkingen
 • Ander drukwerk

Offerte op aanvraag
Opzoek naar een rebranding voor jouw bedrijf? Ook dan ben je aan het juiste adres!
Vraag een offerte aan voor meer informatie.

Opzoek naar een illustratie voor jouw bedrijf, boek, magazine of misschien product? Bekijk dan: illustratie project

Werkwijze

Icoon 1

Samenwerken met mij? Dan ga ik graag met jou om tafel om jou (en jouw bedrijf/merk) beter te leren kennen. Wat is je missie en visie, wat wil je uitstralen, wat is je strategie en doelgroep? Etc. Dit doe ik, zodat ik een compleet beeld kan krijgen van jouw bedrijf/merk en we hierdoor tot het beste resultaat kunnen komen.

Icoon 2

Aan de hand van ons kennismakingsgesprek start ik de conceptfase op. Met alle ingrediënten van jouw onderneming kom ik tot verschillende concepten. Hier krijg je een idee van de sfeer, kleur en uitstraling. Samen kiezen wij een concept die het beste bij jouw onderneming of merk past.

Icoon 3

Vervolgens begin ik met de ontwerpfase, ook hierin neem ik jou mee in het gehele proces. Ik stuur je ontwerpen door en leg je uit waarom ik verschillende keuzes heb gemaakt. Aan de hand van jouw feedback maak ik de ontwerpen compleet.

Icoon 4

Wanneer de ontwerpen helemaal aan jouw eisen voldoen, krijg je de ontwerpen gebruiksklaar aangeleverd. Daar krijg je ook een brandingsheet bij. Hierin staat jouw onderneming van top tot teen in beschreven.

Illustratie - Pijl

Wat anderen zeggen

Tekst - Investeringen
Dussss, wat zeg jij? Is het tijd om
samen jouw onderneming
of merk tot leven te brengen?

Vraag jouw offerte aan!

Foto laptop Atelier el Mar
Illustratie penseel en bloem

Illustratie voor jouw bedrijf of merk

Sta je op het punt om een nieuw boek, artikel, dienst of andere producten op de markt te brengen, maar moet dit nog wel in een nieuw jasje worden gestoken? Ik kan jouw verhaal versterken met illustraties, waardoor de boodschap die jij wilt vertellen nog beter blijft hangen.

Ik kan je helpen om de beelden die jij in je hoofd hebt om te zetten tot illustratie of (kleinschalige) animatie. Dit maakt jouw product/dienst aantrekkelijk en hiermee verstrek je ook je eigen merkidentiteit. Of het nu gaat om illustraties voor je website, social media of fysieke (lifestyle) producten, mijn illustraties zijn veelzijdig toepasbaar en gaan jouw verhaal vertellen

Nieuwsgierig naar illustratie en ander werk?

 

Be remembered - Basis Branding Pakket

Aan te vullen door alle denkbare items/illustraties die jouw merk of onderneming nodig heeft!

Basis branding pakket start vanaf  € 749 excl btw 

Behoefte aan alleen een logo, andere grafische items of illustraties? Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Be remembered
Basis Branding Pakket

Aan te vullen door alle denkbare items/illustraties die jouw merk of onderneming nodig heeft!

Basis branding pakket start vanaf … excl btw 

Behoefte aan alleen een logo, andere grafische items of illustraties? Vraag vrijblijvend een offerte aan