Verzending

Al onze orders worden binnen 1 tot 7 werkdagen verzonden vanaf de dag dat je ze besteld. Sommige producten duren wat langer om te maken en daarom kan het tot 7 werkdagen duren.

Al onze producten versturen wij met PostNL en we doen heel erg ons best om jouw product zo in te pakken dat het niet beschadigd. Mocht je product wel beschadigd zijn, stuur dan even een mail­tje naar info@atelierelmar.nl met een duidelijke foto van de beschadiging. Dan zorgen wij dat je pakketje opnieuw wordt verstuurd of dat je je geld terug krijgt. Wij betalen dan uiteraard de verzendkosten.

Terugsturen

Is je pakketje toch niet wat je er van had verwacht? Geen probleem! Als je ons een mailtje stuurt naar info@atelierelmar.nl en zegt dat je het pakketje terug stuurt, kunnen wij er voor zorgen dat jij je geld terug krijgt op het moment dat het pakketje bij ons is aangekomen.

Het aankoop bedrag van al onze producten storten wij 100% terug als het teruggestuurd wordt binnen 30 dagen na de aankoop. Het pakketje moet wel in precies dezelfde staat zijn als waarin je het van ons hebt ontvangen en in de originele verpakking. Wij vinden het erg fijn als je een ver­zendmethode gebruikt met een ‘track en trace’ code.

Je moet wel zelf de verzendkosten betalen als je het terugstuurt, tenzij het pakketje kapot of met de verkeerde inhoud binnen is gekomen. Op het moment dat je het pakketje terug hebt gestuurd en wij de track en trace hebben ontvangen sturen wij je een mail dat we op je pakketje wachten. Zodra het binnen is storten wij het geld terug, het geld storten we dan terug op de rekening waar­mee het gekocht is.