Koffietentjes ontdekken in Rotterdam

Met mijn vriend ben ik een paar heerlijke dagen naar Rotterdam geweest. En natuurlijk als ik op een plek kom waar ik niet vaak ben geweest wil ik heel heel heel graag een aantal koffietentjes proberen. Vandaag neem ik je daar gezellig in mee en vertel ik je over drie prachtige koffietentjes!

Man met bril

Dit was me toch geweldig!! Echt waar, een hele toffe koffiebar waar enorm lekkere koffie wordt geschonken en waar je live mee kan kijken met het branden van de koffiebonen! Ook kan je er lekker wegduiken met je laptop of om een gezellige babbel te maken. Ik zou zeggen als je in Rotterdam bent mag je deze koffiebar zeker niet missen! 

Kate

Bij Kate ben ik al eens vaker geweest, maar wilde ik heel graag terug komen, omdat ik het gewoon een hele fijne plek vind! Bij kate verkopen ze zelf lekkere en leuke producten in een authentiek pandje. Verder heeft het ook echt een uitstraling die ik ook in mijn eigen (toekomstige) koffietentje zou willen hebben en hun koffie is ook genieten!

Hopper Coffee

Een oud collega van mij is bij Hopper Coffee gaan werken en daar wilde ik dan ook zeker wel even een kopje koffie komen drinken. Het is een heel gaaf en open pand! Bij Hoppy Coffee zou ik snel gaan zitten om even wat werk te verrichten op mijn laptop met een heerlijk kopje koffie! 

Dit was hem alweer.. en ja ik ga zeker terug om meer te proeven en te proberen. (ik heb gehoord dat Harvest en Mecca ook goed zijn) Want ik heb ze zeker nog niet allemaal mogen ontdekken in Rotterdam!

Weet jij nog een goed koffietentje in Rotterdam waar ik zeker heen moet? Laat het me dan even weten! (Een koffietentje in een andere stad mag natuurlijk ook!) 

Liefs jouw grafische barista, Marijke