Natuurlijk ook inzetbaar als
grafisch vormgever!

Vormgeving

In 2019 ben ik afgestudeerd mediavormgever aan het Media College Amsterdam. Naast mijn cursussen en het schilderen met aquarel en koffie zal ik ‘De grafische barista’ niet zijn als ik ook niet inzetbaar ben voor jouw grafische wensen. Door mijn ervaring in de creatieve sector ben ik de geschikte persoon om jou te ondersteunen bij je visuele identiteit of andere grafische wensen.

Als grafisch vormgever die gespecialiseerd is in het schilderen met koffie en aquarel zijn de ontwerpen die ik maak ook geïllustreerd en/of ontworpen met koffie en/of aquarel.

Uw ontwerp wordt met de hand gemaakt, hierdoor uniek en onderscheidend van de rest. (De ontwerpen worden vervolgens gedigitaliseerd.) Bekijk voor mijn portfolio onderin deze pagina.

Wat kan ik voor jou doen?

Logo - Huisstijl

Yesss! Je staat klaar in de startblokken om te beginnen met je eigen bedrijf. Het enige dat nog mist is je eigen visuele identiteit. Daar kan ik je bij helpen. Ik ga aan de slag om jouw wensen en missie in een visueel jasje te stoppen. Zo krijg jij een persoonlijk, consistent en compleet logo of huisstijl in handen.

Grafisch vormgeving

Naast dat ik jouw onderneming een sterke visuele identiteit kan geven, ontwerp ik ook alles wat je maar nodig hebt voor je bedrijf. Van het illustreren van een kinderboek tot aan posters. Alles om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf wordt opgemerkt en onthouden door jouw (potentiële) klanten.

Werkwijze

diensten_icon_a01

Samenwerken met mij? Dan ga ik graag met jou om tafel om jou (en jouw bedrijf) beter te leren kennen. Wat is je missie en visie, wat wil je uitstralen, wat is je strategie en doelgroep? Etc. Dit doe ik, zodat ik een compleet beeld kan krijgen van jouw bedrijf en we hierdoor tot het beste resultaat kunnen komen.

diensten_icon_c03

Vervolgens begin ik met de ontwerpfase, ook hierin neem ik jou mee in het gehele proces. Ik stuur je ontwerpen door en leg je uit waarom ik verschillende keuzes heb gemaakt. Aan de hand van jouw feedback maak ik de ontwerpen compleet.

diensten_icon_b02

Aan de hand van ons kennismakingsgesprek start ik de conceptfase op. Met alle ingrediënten van jouw onderneming kom ik tot verschillende concepten. Hier krijg je een idee van de sfeer, kleur en uitstraling. Samen kiezen wij een concept die het beste bij jouw onderneming past.

diensten_icon_d04

Wanneer de ontwerpen helemaal aan jouw eisen voldoen, krijg je de ontwerpen gebruiksklaar aangeleverd. Daar krijg je ook een brandingsheet bij. Hierin staat jouw onderneming van top tot teen in beschreven.

Portfolio

Coming soon

Wat leveren deze
investeringen mij eigenlijk op?

Dus wat zeg jij? Is het tijd om samen een (digitale) kop koffie te drinken en aan de slag te gaan met jouw onderneming?